'Prošlo je već 5 godina od rođenja ideje o grupi bubnjarki i bubnjara kojie svojom bukom i ljutnjom izražavaju otpor prema strukturama opresije protiv kojih se svakodnevno borimo. Nabavilie smo bubnjeve, naoštrilie palice, izašlie na ulice i solidarno stvaralie buku te koračale i stajale s onima čija se prava i ljudsko dostojanstvo zakidaju!

Od tada smo postalie još glasnijei, borbenijei i bijesnijei! Od 4 članice naraslie smo na preko 20 osoba unutar kolektiva, podržalie više od 70 prosvjednih akcija i performansa i održalie preko 20 radionica bubnjanja u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Crnoj Gori s mnogo volonterskih sati.

Zato je sada pravo vrijeme da proslavimo ovu bubnjarsko aktivističku priču koja i dalje ne jenjava, nego postaje sve jača i glasnija! Proslavite s nama 5 godina borbe i solidarnosti, 5 godina prijateljstva i podrške, 5 godina našeg antifa bubnjarskog kolektiva.

16.11.2019. od 22h vas čekamo u Surogat, Pierottijeva 11, Zagreb, na proslavi našeg 5. rođendana!

Uz probranu DnB antifa glazbu za čaganje kao uvod u večer, rakije dobrodošlice i iznenađenje u ponoć, do sitnih jutarnjih sati plešemo uz Dj Nadju.

Ulaz uz donaciju - 10 kn
Na ulazu će biti simbolična minimalna donacija kojom podržavaš održavanje našeg rođendanskog partija i naše daljnje djelovanje. Hvala ti na tome. :*

Veselimo se podršci i druženju sa svim drugaricama i drugovima,
vaš i naš Drum n Bijes '

Tekst u cijelosti, zajedno s fotografijom, preuzet s Facebooka