'Drage_i,

srdačno vas pozivamo na prvo u nizu javnih predstavljanja Sindikalnog kolektiva udruženih prekarnih radnica i aktivista – SKUPA. Mi smo sindikat osnovan u prosincu 2021. koji okuplja sve osobe koje rade ili djeluju u organizacijama civilnoga društva, tj. neprofitnim organizacijama te bez obzira na oblik angažmana (ugovor o radu, honorarno, studenti_ice i volonteri_ke). Cilj nam je kroz zajedničko organiziranje i djelovanje izboriti se za kvalitetnije i održivije radne uvjete u našem sektoru i za to trebamo baš tebe! Ako ti ovo zvuči zanimljivo, dođi čuti više o tome kako djeluje i koji su nam planovi te kako se možeš uključiti u sindikat i, najbitnije, što dobivaš članstvom u sindikatu.

Na predstavljanju tako možeš saznati:
- Kako je došlo do osnivanja sindikata i koji problemi su nas ponukali da se organiziramo
- Što su ciljevi sindikata, čime se bavimo i čime ćemo se baviti te kako djelujemo
- Što dobivaš članstvom i kakvu podršku možeš dobiti
- Odgovore na sva pitanja, komentare ili kritike koje možda imaš

Predstavljanje će se održati 28.6. u 18h online preko Zooma i ako nam se tamo želiš pridružiti, molimo te da ispuniš ovu kratku prijavu: https://forms.gle/bY76eewjgF7DeJiw9.

Poveznicu za uključivanje dobit ćeš na dan događaja.

Vidimo se 😊

Više o sindikatu možeš saznati ovdje:
Web: http://skupa.hr
Facebook: facebook.com/sindikatskupa
Instagram: instagram.com/sindikat_skupa
--------------------------------------
Ovaj događaj održan je uz podršku naših članica i volonterski rad jer se SKUPA 100% financira iz članarina i donacija kako bismo se 100% posvetili potrebama članica i prioritetnim temama.'


Tekst i naslovna fotografija: Facebook