"Na poslu ti govore da ste svi jedna velika obitelj, ali šef vas ništa ne pita niti s vama dijeli informacije?
Ne voliš nepravdu i loše postupanje prema tebi i/li tvojim kolegama_icama?
Želiš da se tvoj glas na radnom mjestu čuje?
Bez obzira radiš li u privatnom ili javnom sektoru, kod poslodavca koji zapošljava stotine ili desetke radnika, imaš pravo i mogućnost organizirati se s drugim radnicima u sindikat. Sindikalno organiziranje je i u tvom interesu. Priključi se ovoj edukaciji i nauči kako to postići. Kombinacijom teorijske podloge te praktičnih iskustava s terena, u direktnom razgovoru s aktivnim mladim sindikalistima, ojačaj svoje znanja i kapacitete te pokreni promjenu na svom radnom mjestu.

Na ovoj radionici imat ćeš priliku saznati:
• Kako se izboriti da se tvoj glas na radnom mjestu čuje?
• Koji su koraci u organiziranju i borbi za kvalitetna radna mjesta?
• Zašto je sindikat bitan za radnike?
• Što sam možeš, a što zajedno možemo da unaprijedimo kvalitetnu radnih mjesta?
• Saznaj iz prve ruke uspješne primjere borbe za dobar posao
Educiraj se, inspiriraj, organiziraj i budi promjena, na radnom mjestu, koju želiš vidjeti!
Ne zaboravi se prijaviti na sudjelovanje (klikni na link):
https://forms.gle/ZZFnZEqpJECVSQ5P6
Online edukaciju ZAJEDNO DO BOLJIH PRAVA: Zašto i kako se sindikalno organizirati organizira Savez samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) preko aplikacije ZOOM. Edukacija se održava u okviru projekta „Rad po mjeri čovjeka“, sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Edukacija je namijenjena mladim radnicima i radnicama, radnicima koji su zaposleni putem atipičnih oblika rada (rad na određeno, preko agencije i platformi, sezonski rad i dr.) koji žele povećati svoju sposobnost zalaganja za vlastita radnička prava.

Svi prijavljeni sudionici dobit će link i lozinku s kojom će se moći priključiti ZOOM savjetovanju, kao i tehničke upute za korištenje aplikacije ZOOM. Sadržaj edukacije isključiva je odgovornost Saveza samostalnih sindikata Hrvatske."


Tekst i slika preuzeti s Facebooka.