Large sss 2

Savez samostalnih sindikata Hrvatske i Sekcija mladih SSSH raspisuju natječaj za izradu prvomajskog plakata. U tekstu natječaja se navodi:

"Pozivamo vas da zajedno s nama sudjelujete u obilježavanju Praznika rada prijavom na natječaj i izradom plakata pod temom:

                       Hrvatska zadovoljnih ljudi - moja vizija socijalno pravednog društva

"Hrvatska zadovoljnih ljudi" naziv je Predizborne platforme SSSH, dokumenta u kojem su navedeni naši stavovi i zahtjevi upućeni Hrvatskom saboru i Vladi, a s ciljem izgradnje države prava za sve građane, društva pune zaposlenosti, socijalne države, pravednog i solidarnog društva, besplatnog školstva te javnog zdravstva, većih plaća i mirovina, a sve kako bismo osigurali dostojanstven rad i život svih hrvatskih građana. Ideja plakata ne mora nužno odražavati tekst same Predizborne platforme SSSH, ali mora biti u skladu s njezinim općim ciljevima. Sudionike natječaja pozivamo da idejnim rješenjima plakata izraze svoju viziju socijalno pravednog društva, odnosno Hrvatske u kojoj žive zadovoljni ljudi.

Akcijom želimo poduprijeti učenike, studente, kreativce, dizajnere, profesionalce te odati priznanje njihovu radu i omogućiti im da svoju kreativnost podijele s drugima, a ujedno ih potaknuti na razmišljanje kakvu oni Hrvatsku žele.

Idejna rješenja koja su već bila nagrađivana u drugim sličnim natječajima, kao i već objavljena, neće biti prihvaćena.

Zaposleni u SSSH i njegovim udruženim sindikatima nemaju pravo sudjelovanja u natječaju.

Vodeći računa o kvaliteti grafičkog i idejnog rješenja, ocjenjivački žiri izabrat će tri najbolja rada koja će biti nagrađena novčanom nagradom u iznosu 2.000 (1. mjesto), 1.000 (2. mjesto) i 500 kuna (3. mjesto).

Svi će pristigli radovi biti objavljeni na internetskoj i Facebook stranici SSSH, a tri najbolja rada i u glasilu SSSH „Sindikalna akcija“. Uz nagrađene, desetak najboljih i najoriginalnijih radova bit će izloženo na prigodnoj izložbi povodom Međunarodnog praznika rada.

Idejna rješenja šalju se u elektroničkom obliku najkasnije do 10. travnja 2017. godine, na e-mail: natjecaj@sssh.hr, s naznakom „Natječaj za Praznik rada“.

Prijave pristigle nakon navedenoga roka neće biti prihvaćene.

Pristigli se radovi mogu koristiti isključivo u svrhu natječaja i njegove promocije te pripadajuće izložbe.

SPECIFIKACIJE:
VELIČINA: 480 x 680 mm
SLIKE: rezolucija 260 DPI
BOJE: CMYK sustav boja
OPREMA: pdf pripremljenom za tisak - opremljen oznakama i dodatkom za rezanje (Bleed)

Logo SSSH mora biti vidljiv na plakatu.

NAPOMENA:
Uz osobne podatke, uz rad je potrebno poslati i kratko pisano objašnjenje ideje plakata, odnosno povezanosti grafičkog rješenja s temom."

 

Više informacija pronaći ćete na internetskoj stranici SSSH.
    Preporučite članak: